Om Lem Beslagfabrik

Vi skaber løsninger...

Virksomheden

Lem Beslagfabrik har egen konstruktions- og værktøjsafdeling. Virksomheden er således i stand til at fremstille specialværktøjer, hjælpe med produktudvikling og fremstilling af prototyper. Desuden råder fabrikken over en alsidig og fleksibel maskinpark, der løbende opdateres. 

Vision

Vi skaber løsninger for vores kunder ved hjælp af en alsidig og nutidig maskinpark. Vi ønsker at fremstå som en solid og troværdig partner med fokus på et langsigtet samarbejde, og fastholde en tryg og stabil arbejdsplads for vores medarbejdere.

Værdierne: 

Hos Lem Beslagfabrik arbejder vi under devisen ”frihed under ansvar”, for vi lever af at finde løsninger til kunderne. Vore medarbejdere har frihed til at løse opgaverne bedst muligt og vi forventer, at de gør det.

Troværdighed

Hos Lem Beslagfabrik holder vi det, vi lover.

Engagement

Vi er engagerede, idéudvikler og sparrer.

Kvalitet

Vi sætter kvalitet højt og er certificeret efter ISO 9001:2015.

Forandringsvilje & fleksibilitet

Vi ved, at viden og forandrings-parathed er nødvendig.

Introfilm

Billeder siger ofte mere end ord. Mød os i denne film og få et spændende indblik i vores alsidige virksomhed. 

God fornøjelse!

Historien

I 1982 overtog familien Lambæk en eksisterende produktionsvirksomhed, som den lige siden har udviklet og tilpasset markedets krav.
Grundproduktet er ligesom dengang produktion af beslag til ethvert tænkeligt formål, men gennem årene er produktsortimentet udvidet til også at omfatte CNC-bearbejdning.

Fleksibilitet og grundighed gennemsyrer alt, hvad de 25 ansatte foretager sig lige fra den første kundekontakt, til idéudvikling, produktion, og levering.Lem Beslagfabrik i gamle dageKvalitet og miljø 

Vi ønsker, at Lem Beslagfabrik skal være en attraktiv arbejdsplads,
hvor medarbejderne trives med spændende arbejdsopgaver. Det er en selvfølge, at arbejdsmiljøet er i top. 

Kvalitet

Lem Beslagfabrik A/S er certificeret i henhold til ISO 9001:2015

Samtlige medarbejdere skal ved uddannelse/efteruddannelse, håndværksmæssige færdigheder og engagement leve op til kunders specificerede krav til de færdige produkter.

Dette søges sikret ved styring af tekniske, administrative og menneskelige faktorer med indflydelse på kvalitet gennem udarbejdelse af procedurer og arbejdsinstruktioner samt indsats for reduktion, forebyggelse og fjernelse af afvigelser.

Vurdering af kvalitetssystemets effektivitet og løbende forbedring heraf sker ved ledelsens evaluering. Her gennemgås også kvalitetsmål, og systemets forsatte egnethed. Kvalitetspolitikken kommunikeres i virksomheden ved daglig kontakt til medarbejdere.

Vores kvalitetsslogan: Faglige løsninger der skaber værdi

Miljø

Vi vil leve op til gældende miljøkrav såvel internt som eksternt og som en løbende proces forbedre arbejdsmiljøet i bredeste forstand.

Miljøfarligt affald bortskaffes altid på forsvarlig vis i henhold til gældende lovgivning.

Arbejdspladser og arbejdsforhold vurderes og bedømmes løbende, og relevante forbedringsaktiviteter implementeres. 

 

Nylandsvej 11
6940 Lem st.